30 dages returret

Mød de ansatte

Lindex er en international modefirma, og vores medarbejdere har et stort potentiale til at vokse med os og tackle nye projekter i modeverdenen. Virksomhedens hjerte slår i vores butikker på over 480 stykker i 16 lande, Skandinavien, de Baltiske lande, Central europa og Mellemøsten.

Det er i vores butikker, at hjertet banker, og det hele sker! Du kanarbejde som sælger, afdelingsleder, Visual Merchandiser, butikschefeller assisterende butikschef. Du kan også arbejde med os på kontoreteller på lageret, hvor vi modtager varer hver uge. Lindex hovedkvarterer i Göteborg, Sverige, hvor ca. 500 mennesker arbejder med indkøb,design, marketing, internationale relationer, finans osv.

Vores tøj er lavet i Kina, Hong Kong, Bangladesh, Indien, Tyrkiet, Myanmar og Pakistan.

Lindexs supportteam overvåger driften og præsentationen af ​​mærket frainternationale kontorer beliggende i Sverige, Norge, Finland, Letland ogTjekkiet.

Der er også regionale kontorer blandt butikkerne og internationalenationale agenturer. Der vil du møde mange af vores mest dedikerede ogmest dedikerede medarbejdere og få et bedre billede af de mange ledigejob, og hvordan det er at arbejde med os på Lindex.