30 dages returret

Lindex´ værdier

 

A. VIRKSOMHEDSKULTUREN I LINDEX

Vi tror, ​​at det er vores kultur, der gør os unikke. Sejrene inspirerer os fortsat til at skabe en effektiv organisationsstruktur rettet mod kontinuerlige fremskridt og ændringer, der er vigtige for Lindex.


B. VORES SYN
World-class fashion experience.

Mode er sjovt
Som et team stræber vi efter at skabe en fremragende oplevelse for vores kunder.
  • Lader hinanden og os selv gøre gode gerninger
  • Arbejder med konstant fremgang
  • Tager informerede forretningsbeslutninger
  • Viser bæredygtighed i handling
  • Lad os gøre alt så enkelt som muligt
  • ... altid med lidenskab og entusiasme

Vores værdier leder vejen i alt, hvad vi gør, hvordan vi opfører os over for hinanden og i de beslutninger, vi træffer.

Værdierne er det fundament, som vi baserer vores succes på, hvor du opfordres til at tage initiativ og træffe beslutninger på egen hånd. Der er ingen nøjagtig specifikation af, hvad du skal gøre. Vi tror på din evne til at prioritere korrekt og træffe beslutninger baseret på vores værdier.

Det er en udfordring at arbejde i Lindex, spændende og sjovt. Vi elsker mode, vores kunder og vores forhold til dem og er drevet af vores vision og værdier. Som en international og hurtigt voksende virksomhed i et stadigt skiftende miljø ligger vores fremtid i at udnytte vores medarbejders ideer, kreativitet og motivation for konstruktiv kommunikation. Bekræftelse og vilje til at tage ansvar og succes er meget værdsat hos Lindex og betyder, at vi kan udvikle os som en modevirksomhed.

Elsker du mode?

Lindex møder konstant nye udfordringer; vi åbner butikker på nye markeder, vi udvikler vores butikker, vi stræber efter at finde enklere og mere fornuftige løsninger, alt sammen for at skabe en verdens oplevelse af mode oplevelse for vores kunder. At arbejde hos Lindex betyder en stor og spændende mulighed for dig som medarbejder at påvirke, vokse og blomstre. Vi ser efter mangfoldighed, fordi vi tror, ​​at en kombination af store mennesker fører til øget succes og en sjovere arbejdsplads.

Lindex's personale er en vigtig del af virksomhedens fremskridt, og så de kan vokse i jobbet. Vi tilbyder professionel udvikling gennem deltagelse i forskellige projekter, konstant inspiration fra verdenen af ​​mode, træning og begivenheder, der sigter mod at forbedre viden og kapaciteter på området. tjenester såvel som individuelle lederegenskaber.