30 dages returret

Vi er stærkere sammen

Lindex introducerer pinke kollektionen for at støtte kampen mod brystkræft.

Ligesom de sidste par år støtter Lindex det arbejde som kræftens bekæmpelse laver i kampen mod bryskræft. Indsatsen bygger på, at samle penge sammen med vores kunder og ansatte til dette vigtige projekt. I år har Lindex designet en hyggetøjs kollektion, hvor mor og børn kan matche stil. Derfor, donerer Lindex værdi svarende til 10 % af kollektionens salg til støtte for forskning af brystkræft.

“Vi har støttet projektet, siden vi åbnede vores første butik i Danmark for 2 år siden. Projektet er meget vigtigt for os og vores kunder, vi har haft tæt samarbejde med kræftens bekæmpelse og er glade for at kunne hjælpe.”

Den pinke kollektion 2021 indeholder hyggetøj i farverne hvid, brun, dustypink i velour, blød pile og bouclė. Der er både kvinde og børnetøj i kollektionen så mor og barn kan hygge sig sammen i vintertiden.

I den lyserøde måned, lægger Lindex især vægt på at forøge kvinders bevisthed om hvor vigtigt det er at tjekke sine bryster regelmæssigt for knuder samt at bruge vejledningen, som viser hvordan du laver selvundersøgelse af brysterne.

Kollektionen bliver solgt i vores butik i Fields samt lindex.dk fra den 15. oktober den pink dag. Derudover, går 10% af virksomhedens salg på dagen til støtte for forskning af brystkræft i Danmark.