30 dages returret

Lindex åbner webshop i Danmark

Efter en vellykket åbning for en måned siden har mere end 50.000 gæster besøgt den nye Lindex-butik i Field´s. Nu lancerer Lindex en dansk webshop. Den nye onlinebutik åbner fredag den 22. november.

I oktober åbnede Lindex sin første butik i Danmark i Field´s, og det er gået over al forventning. Næsten 14.000 gæster besøgte butikken i åbningsweekenden, og 50.000 gæster har i alt besøgt butikken i den første måned. Succesen har medført, at Lindex har valgt at fremskynde åbningen af en ny dansk webshop, lindex.dk. Den nye onlinebutik åbner fredag den 22. november, og det er med priser i danske kroner og hurtig leveringstid samt en ny Click & Collect-service.

- Jeg havde høje forventninger til åbningen af Lindex i Danmark, men jeg havde aldrig forventet en åbning som den, vi har oplevet. Mig bekendt har Lindex i sin 65-årige historie aldrig haft en åbning med næsten 14.000 gæster i den første weekend og en kø på åbningsdagen, der begyndte to timer før den officielle åbning og fortsatte i timerne efter. Denne positive opmærksomhed betyder, at vi lancerer vores webshop hurtigere end forventet, siger Johan Isacson, som er leder af franchises hos Lindex.

Onlinebutikken drives fra Danmark gennem et samarbejde med DAO. Kunderne vil opleve meget korte leveringstider også i weekenderne, så længe Lindex har åbne butikker. Det betyder, at leverancer i nogle tilfælde kan være fremme inden for en dag.

Danskerne er rigtig glade for at handle online. Ifølge tal fra Deloitte bliver 20 procent af indkøb af tøj og sko foretaget online, og udviklingen peger på, at tallet kun vil stige i fremtiden.

- Vi er taknemmelige for den modtagelse, vi har fået i Danmark. Vi har fået meget positiv respons fra vores brugere på sociale medier, og det har været med til at fremskynde åbningen af vores nye webshop. Vi ser frem til at byde gæster velkommen til lindex.dk på fredag, siger Loa D. Kristjansdóttir, som er franchiseejer af Lindex i Danmark.

Lindex.dk åbner i Danmark fredag den 22. November kl. 11.00.